Dorothy Green (Autor) / Libristo.pl

Książki autorstwa Dorothy Green

Znaleziono 1 – 17 z 17 pozycji

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Sortuj według i pokaż również niedostępne

  1. Food Science: Sensory Evaluation Techniques

    Food Science: Sensory Evaluation Techniques

    Dorothy Green | Syrawood Publishing House, 2016


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    666.33

  2. Nutrition and Food Science: Volume II

    Nutrition and Food Science: Volume II

    Dorothy Green | CALLISTO REFERENCE, 2015


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    645.06

  3. Nutrition and Food Science: Volume I

    Nutrition and Food Science: Volume I

    Dorothy Green | Callisto Reference, 2015


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    645.06

  4. Nutrition and Food Science: Volume V

    Nutrition and Food Science: Volume V

    Dorothy Green | CALLISTO REFERENCE, 2015


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    645.06

  5. Food Science: Health and Nutritional Impacts

    Food Science: Health and Nutritional Impacts

    Dorothy Green | Syrawood Publishing House, 2017


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    666.33

  6. Handbook of Food Science and Nutrition

    Handbook of Food Science and Nutrition

    Dorothy Green | Syrawood Publishing House, 2019


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    632.15

  7. Food Safety and Nutrition

    Food Safety and Nutrition

    Dorothy Green | Syrawood Publishing House, 2016


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    657.76

  8. Becoming an Activated Patient: How to Take Control and Enhance Your Level of Health Care

    Becoming an Activated Patient: How to Take Control and Enhance Your Level of Health Care

    Alexander Sandy Halperin Dds, Dorothy Green, Maggie Beth McGrotha | Createspace Independent Publishing Platform, 2014


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    50.84

  9. Managing Water

    Managing Water

    Dorothy Green | University of California Press, 2007


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Miękka

    199.29

  10. Food Microbiology

    Food Microbiology

    Dorothy Green | Callisto Reference, 2016


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    645.06

  11. Nutrition and Food Science: Volume III

    Nutrition and Food Science: Volume III

    Dorothy Green | CALLISTO REFERENCE, 2015


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    645.06

  12. Nutrition and Food Science: Volume IV

    Nutrition and Food Science: Volume IV

    Dorothy Green | CALLISTO REFERENCE, 2015


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    645.06

  13. Food Processing Technologies: Quality and Safety

    Food Processing Technologies: Quality and Safety

    DOROTHY GREEN | Syrawood Publishing House, 2018


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    649.19

  14. Food Science and Engineering

    Food Science and Engineering

    Dorothy Green | Callisto Reference, 2018


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    653.53

  15. Nutrition Science: Challenges and Concerns

    Nutrition Science: Challenges and Concerns

    DOROTHY GREEN | Syrawood Publishing House, 2018


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    649.19

  16. Nutrition: Maintaining Health and Well-Being

    Nutrition: Maintaining Health and Well-Being

    Dorothy Green | Syrawood Publishing House, 2017


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    602.42

  17. Nutrition, Food Safety and Health

    Nutrition, Food Safety and Health

    Dorothy Green | Callisto Reference, 2016


    Dostępna u dostawcy - Wysyłamy za 14 - 18 dni

    Język: Angielski

    Oprawa: Twarda

    645.06

Następna

Strona 1. z 1

Poprzednia

Pozycji na stronie

Filtr

Język
  • Angielski17
Oprawa
  • Twarda15
  • Miękka2
Dostępność
  • Do miesiąca17
Rok wydania
  • 20191
  • 20183
  • 20172
  • 20164
  • 20155
  • 20141
  • 20071
Przedział cenowy

-


250 000
zadowolonych klientów

Od roku 2008 obsłużyliśmy wielu miłośników książek, ale dla nas każdy był tym wyjątkowym.


Paczkomat 12,99 ZŁ 31975 punktów

Copyright! ©2008-24 libristo.pl Wszelkie prawa zastrzeżonePrywatnieCookies


Konto: Logowanie
Wszystkie książki świata w jednym miejscu. I co więcej w super cenach.

Koszyk ( pusty )

Kup za 299 zł i
zyskaj darmową dostawę.

Twoja lokalizacja: